Welkom bij LOXO®!

LOXO geeft vorm aan evenementen en inrichting. Met demontabele en herbruikbare wanden in combinatie met plaatmateriaal, doeken en stickers bieden wij flexibele oplossingen voor elk evenement.

LOXO is breed inzetbaar: denk hierbij aan VIP areas, perswanden, ruimteafscheiding, aankledingswanden, congressen, kleedkamers en verkooppunten maar ook standaardconcepten en signing. LOXO kan zowel voor korte, lange als semipermanente periodes worden ingezet.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van LOXO®

 
Standaard concepten of een ontwerp op maat

LOXO beschikt over diverse concepten en thema’s die wij op uw evenement of binnen uw interieur kunnen inzetten. Alle concepten zijn volledig aan te passen aan de situatie.

Omdat de mogelijkheden van LOXO eindeloos zijn, is er voor elke ruimte een passende oplossing. Samen met u maken we een ontwerp dat past binnen de wensen en verwachtingen.

 
Afwerking

LOXO kan afgewerkt worden op verschillende manieren. Zo kunnen wij het systeem voorzien van standaard panelen die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Indien gewenst kunnen we de panelen ook voorzien van stickers voor de gewenste branding of signing.

Een andere mogelijkheid is een afwerking met peesdoeken. LOXO beschikt over standaard thema’s die ingezet kunnen worden, maar de doeken kunnen ook full colour bedrukt worden in de gewenste sfeer. Op verzoek maken wij voor u een passend ontwerp.

 

LOXO is simpel, snel en gebruiksvriendelijk. U kunt ervoor kiezen de materialen zelf op te bouwen en af te breken. Heeft u hier geen tijd voor? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

Nieuws van LOXO®

De bijzondere eigenschappen van de LOXO® frames

 
makkelijk in gebruik
zeer sterk en robuust
eenvoudig te koppelen
licht van gewicht
een duurzame oplossing
makkelijk in gebruik
zeer sterk en robuust
eenvoudig te koppelen
licht van gewicht
een duurzame oplossing

Kies voor een LOXO® totaalconcept

 
Leg uw projectvraag gerust bij ons neer

Heeft u een vraag of een idee? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en vertalen uw vraag naar een concreet voorstel.

 
Van idee tot concept

Wij kunnen uw idee uitwerken tot een compleet concept. We visualiseren het plan in 3D, zodat u op voorhand ziet wat het eindresultaat wordt.

 
Plannen voor een project? Maak direct een afspraak

Het LOXO® assortiment heeft de juiste oplossing voor elke situatie

LOXO® heeft vele basisframes maar biedt ook oplossingen voor bijzondere situaties.

Omdat het systeem bijzonder multifunctioneel is, kunnen wij voor elke toepassing een oplossing vinden. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Naar productoverzicht
 
LOXO cases