Team

Evert van de Griendt Eigenaar

Evert van de Griendt is de mede-eigenaar van LOXO International en heeft als belangrijke taak om de visie en strategie van het bedrijf te bepalen. Hij is gepassioneerd over het ontwikkelen van innovatieve en duurzame standbouwsystemen en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Naast zijn rol als mede-eigenaar is Evert ook actief betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen LOXO International. Hij is een gedreven ondernemer met jarenlange ervaring in de evenementenwereld en staat bekend om zijn creativiteit en ondernemerschap.

Job van Riel Projectmanager

Job van Riel is projectmanager bij LOXO International en heeft als belangrijke taak om projecten op een effectieve en efficiënte manier te beheren en uit te voeren. Hij zorgt ervoor dat de projecten van LOXO International op tijd en binnen het budget worden voltooid, terwijl hij ook de kwaliteit en tevredenheid van de klant waarborgt. Job is een projectmanager met uitgebreide kennis van het Aluvision standbouwsysteem en heeft een scherp oog voor detail en streeft daardoor altijd naar perfectie.

Neem gelijk contact op met Job via:
E-mail: Job@loxo-international.com
Tel.: +31(0)85 782 8588

Jordy van Uden Logisitiek medewerker

Jordy is werkzaam in het magazijn en zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande projecten soepel verlopen. Jordy heeft een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat alle producten op de juiste manier worden ontvangen, gecontroleerd en opgeslagen in het warehouse. Ook zorgt hij ervoor dat alle uitgaande projecten op tijd en compleet worden verzonden, zodat de klanten van LOXO International altijd tevreden zijn over de levering van hun standbouwmateriaal. Jordy is een belangrijke schakel in het logistieke proces van LOXO International en draagt bij aan de efficiënte en effectieve werking van het bedrijf.

 

 

Wim van Helvoort Oproepkracht magazijn

Wim van Helvoort heeft een achtergrond in de evenementenwereld en werkt nu als oproepkracht in het magazijn bij LOXO International. Met zijn ervaring in de evenementenbranche begrijpt hij als geen ander hoe belangrijk het is om te werken met hoogwaardige producten en diensten om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Bij LOXO gebruikt hij zijn kennis en ervaring om de binnenkomende goederen in het magazijn te ontvangen en te verwerken, zodat ze op tijd bij de klanten kunnen worden geleverd. Door zijn achtergrond in de evenementenwereld heeft hij ook veel kennis over de elektrische producten van LOXO en kan hij waar nodig deze materialen repareren en herstellen.

Jelle van Eggelen Manusje van alles